Menu Sluiten

Aanmelden

Je mag bij ons tot wel 3 keer meetrainen, voordat je echt besluit om lid te worden. Graag aanmelden via onderstaand formulier en kom naar de training op woensdag, vrijdag en/of zondag. Maak kennis met andere kinderen, onze trainers en ouders. Voelen jullie je thuis, dan ben je van harte welkom!

Benodigdheden:

• Sportkleren
  • Noppenschoenen
  • Bitje
  • Water

Contributie seizoen 2020/2021
1e kind: 115 euro
2e kind: 100 euro
3e kind: 85 euro

Meld je kind aan voor de proeflessen via onderstaand formulier. Na 3 proeflessen lid worden? De contributie kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL74RABO0318030586 t.n.v. Houtsche RFC onder vermelding van de naam/namen van je kind(eren) en “contributie 20/21”. Stroom je gedurende het jaar in, mail dan eerst naar penningmeester@houtscherugbyclub.nl voor het verschuldigde bedrag. Nieuwe leden ontvangen het stoere Houtsche rugbyshirt.